Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Petrie van Dorp
Average rating:  
 10 reviews
 by Steffany
Thank you mama…

H E A L I N G ….. does not mean the damage never existed. It means the damage no longer controles our lives…. Work on yourself as a fulltime job, and you will be free, the rest of your life…

Thank you mama… Thank you voor jouw Reconnection Healing.. geen woorden voor.. eindelijk ruimte in mijn hoofd, healing to move on.. de kracht te voelen die ik van jou heb gekregen. We gaan knallen in 2019 mam love you till the moon and back ❤️🙏🏼

Steffany

 by Jose
Je bent mijn engel

Je weet ik was eerst sceptisch maar man o man wat heb jij mijn leven verandert. En ik weet dat je zegt dat jij zelf niets bijzonders doet en dat je ‘maar’ een doorgeefluik bent, maar voor mij ben je heel speciaal. Sinds ik bij jou ben geweest voor The Reconnection voel ik me veel meer in balans, ben vrolijker, durf nu makkelijker nee te zeggen en mijn grenzen te stellen zonder me daar schuldig over te voelen. En ik weet dat dit pas het begin is, want de energieën werken nog langer door. Dank je wel lieve Petrie! Je bent mijn engel.

Jose

 by Simone
review van de 3 Reconnective Healing sessies

Zoals beloofd nog een review van de 3 Reconnective Healing sessies en The Reconnection.

Na een hectische periode in mijn leven door overlijden van mijn man, zware mantelzorgtaken, uithuisplaatsing van mijn zoon en auto immuunziekte waarbij mijn schildklier niet meer functioneerde, was ik lichamelijk en geestelijk uitgeput. Hoewel ik medicijnen kreeg om mijn schildklier weer te laten functioneren en deze ook aansloegen, merkte ik dat ik futloos, moe en lichamelijk verzwakt bleef. Ik had al eens gehoofd van reconnective healing en ook het boek van The Reconnection gelezen en zo bedacht ik dat reconnective healing goed zo zijn om ook eventuele energetische blokkades weer open te stellen en zo de energie weer te kunnen laten stromen. Via een zoekopdracht op google kwam ik terecht op de site van Petrie.

Via email kreeg ik snel contact en werd er een sessie ingepland. Ik werd ontvangen in een prettige rustige ruimte en Petrie wist met de warmte, liefde en rust die zij uitstraalt, mij direct op mijn gemak te stellen. Tijdens de sessie voelde ik dat ik loodzware benen kreeg. En dat er energie door mijn hoofd ging, een soort gouden druppels van olie die langzaam over mijn hoofd verspreide. Na de sessie bleef ik enkele dagen gespannen kuiten en loodzware benen houden. Net alsof ik weer werd geaard. Na een aantal dagen trok dit weg en ik merkte dat ik letterlijk steviger in mijn schoenen stond en zelfverzekerder werd. Door de hormoonschommelingen had ik af en toe last van paniekaanvallen in drukke ruimtes. Vier dagen na de sessie ben ik echter met mijn zoon naar de Ikea geweest en het ging goed. Ik moest en drempel over, maar heb het gedaan , ik voelde een sterk vertrouwen dat het goed ging komen in mijn mind en lijf en heb mij niet laten leiden door mijn angst.

Na de tweede sessie, voelde ik vooral dat er aan mijn hoofd werd gewerkt (ik ben nogal iemand die erg in haar hoofd zit). Mijn schouders en hoofd ontspande en ik had duidelijk minder last van hoofdpijn. Ook ging ik plots veel meer dromen en leek het alsof ik in mijn dromen dingen uit het verleden ging verwerken. De derde sessie tot slot was heerlijk ontspannen, ik was diep weg en na de derde sessie voelde ik dat ik mentaal en fysiek sterker in mijn lijf zat en meer ontspannen in mijn mind. Net alsof mijn lichaam en geest een flinke positieve boost had gekregen en genezing in gang was gezet.

Daarna heb ik nog The Reconnection gehad. Door alles wat er de afgelopen jaren prive met mij was gebeurd, had ik het gevoel dat ik mijzelf kwijt was. Zoekende naar de weg wie ben ik wat wil ik. Ik kreeg twee sessies bij Petrie. Tijdens de eerste sessie was ik in een diepe trance, totaal ontspannen en bijna aan het slapen, en mij toch heel bewust van elke sensatie in mijn lichaam. Ik voelde letterlijk hoe energiebanen werden opengesteld, verticaal, horizontaal en diagonaal. Op het einde van de eerste sessie voelde ik letterlijk een soort vuurwerk van energiebolletjes door mij lichaam gaan. Super mooi en bijzonder om te mogen ervaren. De tweede sessie voelde vooral als een warme deken van liefde van het universum. Ik kreeg teksten door als: vertrouw, geloof en I am. Na de tweede sessie voelde ik mijn wilskracht en zin in het leven duidelijk toenemen. Er was iets veranderd, ik maakte weer keuzes voor het leven en koos ervoor mijn leven en mijn licht te gaan leven. Ik kan het verder niet zo duidelijk uitleggen maar voelt alsof ik me in plaats van te laten leven nu kies voor het leven en daar zelf richting aan wil geven Hoe wordt vast duidelijker de komende tijd maar de keuze en dat is de eerste stap en de wil voel ik nu in elke cel van mijn lichaam en geest. En daar ben ik heel dankbaar voor.

Kortom de healing sessies hebben me meer gebracht dan ik gehoopt had. Zowel lichamelijk als geestelijk voel ik me krachtiger, zelfverzekerder en vrolijker. Mijn energie en zin in het leven is sterk toegenomen en ik merk dat ik weer in mijn kracht sta. Ook andere mensen geven aan dat mijn ogen weer stralen. Ik weet zeker dat dit pas het begin is en dat de effecten nog langer zullen doorwerken. Ik voel me alsof ik herboren ben en weer aan een nieuw begin van mijn verdere leven sta. Dank je wel Petrie, voor je warmte, liefde en hulp. Dankbaar!

Simone

 by Florien Karmelk
Heerlijk

Ik heb een sessie van een half uur gehad. Net daarna voelde ik me wat wazig en had hard koffie nodig. In de uren daarna kreeg ik steeds meer en meer energie. Tot uiteindelijk een energielevel dat wel erg hoog ligt. Heerlijk! Kan de hele wereld aan! Oh ja, en geslapen als een baby. Aanrader!

Florien Karmelk (40 jaar)

 by Patricia
Lach meer en ben veel vrolijker’

Zij mailde mij dit na een paar weken na haar derde sessie: ‘Deze healing heeft me zeker gebracht wat ik gehoopt had. Het heeft me enorm goed gedaan, zowel lichamelijk als geestelijk. Mijn lichamelijke klachten zijn weg en ik heb er weer energie door gekregen. Ik straal weer, lach meer en ben veel vrolijker’

Patricia

 by Patrick de Boer
Ik wilde meer rust in mijn hoofd.

De dag voordat ik bij Petrie in de praktijk kwam had ik mijn voet verzwikt. Ik kwam voor de Reconnective healing omdat ik meer rust in mijn hoofd wilde, niet meer zo gejaagd door het leven wilde rennen en ik last had van hartkloppingen. Maar na 2 sessies had ik niet alleen veel meer rust en stond ik vele malen vrolijker en sterker in het leven, maar ook de pijn in mijn voet was totaal verdwenen. Ik verheug me nu al op de derde sessie.

Patrick de Boer

 by Simone
Na de eerste sessie 3 uur geslapen

Na de eerste sessie heb ik 3 uur geslapen. Ik werd wakker met een trekkend gevoel in mijn kuiten en dit heeft wel 4 dagen geduurd. Het was niet pijnlijk, maar had het gevoel dat ik naar de aarde werd toegetrokken deze dagen. Nu dat dit weg is, voel ik me veel meer in balans en geaard. Ook merk ik dat ik kleine stapjes aan het maken ben wat betreft drukke ruimtes. Ik heb veel last van paniek aanvallen in met name een drukke omgeving. Maar afgelopen zondag ben ik zowaar met mijn kinderen naar de Ikea geweest en dat ging heel goed. Mijn kinderen vertelden dat ze trots op mij waren. Ook auto rijden vind ik minder eng. En dat na 1 sessie.

Vandaag heb ik haar een tweede sessie mogen geven. Ze voelde zich daarna ook veel ontspannender dan na de eerste, meer innerlijke rust ervaarde ze. Ben erg benieuwd wat voor iets moois deze sessie haar gaat brengen.

Simone

 by Emma
Examenstress

3 weken geleden kwam Emma bij mij in mijn praktijk. Een jonge stoere meid, heeft een leuke babbel en weet duidelijk wat ze wil in haar leven. Maar, als ze te maken krijgt met examens dan is er stress. Zoveel stress dat ze vaak tijdens een toets een black out krijgt. En hoe vaker dit gebeurt, hoe zenuwachtiger ze wordt. Zo erg zelfs dat ze tijdens het leren al een black out krijgt en alleen maar kan denken dat ze het toch niet haalt.

Nu had Emma binnenkort haar theorie-examen voor haar scooter rijbewijs. Na de eerste healing sessie vertelde ze me een paar dagen later dat het leren al een stuk beter ging. Ze was rustiger waardoor ze beter de leerstof kon onthouden. Toch een paar dagen voor het examen sloeg te paniek weer toe, wel in mindere mate. Omdat ze met haar ouders op wintersport was heb ik haar een tweede healing gegeven, maar deze op afstand. En vandaag kreeg ik een telefoontje van haar dat ze met vlag en wimpel geslaagd is voor haar examen. Gefeliciteerd lieve Emma!

Emma 16 jaar

 by Sandra Jansen
Dankjewel Petrie

Afgelopen woensdagavond was ik voor het eerst bij Studio Chi. Bij binnenkomst voelde ik al direct een heerlijk ontspannen sfeer. Ik wist niet wat ik moest verwachten precies maar Petrie heeft me dit helder en duidelijk uitgelegd. Na de Reconnective healing sessie voelde ik me direct heel ontspannen. Ook merkte ik wel dat er tijdens de sessie wat gebeurde in mijn lichaam. Die nacht heb ik voor het eerst sinds hele lange tijd doorgeslapen en werd ik uitgerust wakker. Ik ben heel benieuwd wat deze healing nog meer voor mij gaat doen en verheug me nu al op de 2e sessie volgende week. Dank je wel Petrie.

Sandra Jansen

 by Paula
Ik heb er weer zin in!

Na een burn-out kwam ik maar niet van mijn vermoeidheid af. Mijn energielevel was echt beneden peil. Ik moest mezelf slepen naar de sportschool, waardoor ik dus ook vaak niet ging. Uiteindelijk kwam ik via via bij Petrie terecht. Ik ben erg ‘down to earth’ en had dan ook eigenlijk geen verwachtingen toen ik naar haar praktijk ging. Maar dacht: baat het niet dat schaad het ook niet. Nu na The Reconnection voel ik me veel en veel beter. Mijn energie is terug, ik ben weer fanatiek aan het sporten, voel me opgewekter en meer ontspannen. Wat een heerlijk gevoel om zo de toekomst in te gaan. Ik heb er weer zin in!

Paula

Petrie van Dorp

Telefoon

Contactformulier

Heb je vragen, opmerkingen of andere zaken die je aan mij kwijt wilt? Vul onderstaand contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op