Studio Chi

Reconnective healing

Een Reconnective healing-sessie duurt ongeveer 60 minuten, waarvan 30 minuten op de tafel wordt doorgebracht. De eerste afspraak duurt over het algemeen iets langer, vanwege de intake en het beantwoorden van eventuele vragen. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en achtergrondinformatie te krijgen, mocht je dit willen. Aangeraden wordt om 4 sessies te ondergaan voor het beste resultaat, waarbij de 4e sessie het meest effectief is. We starten met het inplannen van 2 sessies, omdat ik jou het beste startresultaat gun. Daarna geef jij aan wat voor jou het beste voelt en wat je zelf denkt nog nodig te hebben.

Tarief: Reconnective healing sessie € 90,-

Tarief: Reconnective healing sessie voor kinderen tot en met 12 jaar € 75,-

Studio Chi

Reconnective healing op afstand

Soms is het niet mogelijk om naar de praktijk te komen. Dan is een healing op afstand de oplossing. Bij Reconnective Healing maakt de afstand namelijk niets uit. De healing frequenties worden juist sterker op afstand. Ik spreek een datum en tijdstip met je af en het enige wat jij dan hoeft te doen is een plek te zoeken waar jij je kunt ontspannen zonder gestoord te worden. Na de healing zal ik je bellen en kunnen we bespreken wat je hebt ervaren.

Tarief: Reconnective healing sessie op afstand € 90,-

Tarief: Reconnective healing sessie op afstand voor kinderen tot en met 12 jaar
€ 75,-

Dit bedrag dient betaald te worden vóór de sessie.

Studio Chi

The Reconnection®

Na een aantal Reconnective healing sessies kun je kiezen voor The Reconnection®. Deze ‘Total Personal Upgrade’ bestaat uit 2 sessies van elk 60 minuten, die op twee (liefst) opeenvolgende dagen wordt gehouden, maar in ieder geval binnen 72 uur moeten plaatsvinden.

Tarief: The Reconnection® (2 sessies) € 333,-

Cijfer 333 is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection. Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel. Dit is een wereldwijd vastgesteld bedrag en dient betaald te worden vóór de eerste sessie.

Petrie van Dorp

Telefoon

Contactformulier

Heb je vragen, opmerkingen of andere zaken die je aan mij kwijt wilt? Vul onderstaand contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op