Petrie van Dorp

Happiness coach

Particulieren

Iedereen wil gelukkig zijn en blijven. Helaas lukt dat niet altijd en soms kun je zelfs een tijdje helemaal niet gelukkig zijn. Dit hoeft niet meteen een depressie te betekenen, maar als je langer dan een paar dagen ongelukkig bent kun je beter hulp gaan zoeken.
Ik kan je helpen. Na veel (zelf)onderzoek, studies en trainingen, lezen en ervaringen, begrijp ik wat geluk is. Ik weet wat geluk tegenhoudt. Daarom heb ik een methode ontwikkeld wat jou gaat helpen om weer gelukkig te worden en vooral ook om gelukkig te blijven.

Ben jij op zoek naar geluk? Dan kan ik je nu vertellen dat je niet meer verder hoeft te zoeken.
Want weet je, het geluk zit al in jou. Het is gewoon een kwestie van het je herinneren waar het zit en hoe het ook alweer voelde.

Geluk kan verstoord worden als er iets tegen zit. Maar vaak kun je er veel aan doen om je weer intens gelukkig te worden.
In mijn Terug naar je hart-curus ga ik je helpen om jouw Joy, jouw vreugde weer te ontketenen.
Als happinesscoach ga ik niet diep graven in jouw problemen, jouw issues, maar ik ga samen met jou op zoek naar waar jij gelukkig van wordt. Want als jij gelukkig bent, en dan heb ik het hier over echt gelukkig met heel je hart en ziel, dan zijn alle dingen waar jij tegenaan loopt een stuk minder zwaar. En sommige wellicht helemaal niet meer van toepassing. In een negatieve mindset wonen problemen, in een positieve mindset wonen oplossingen. 

We gaan de focus houden op happiness en niet op wat er niet goed gaat. 

Wat gaan we doen?

^

In mijn Terug naar je hart-cursus begeleid ik jou bij het vinden van echt, blijvend geluk.

^
Ik begeleid je stap voor stap.
^
Ik identificeer jouw ware verlangen, niet beperkt door externe invloeden en negatieve programmering.
^
Ik help je bij het loslaten van beperkte overtuigingen, patronen en gewoonten die jou tegenhouden.
^
Samen ontwikkelen we een succesidentiteit die jou helpt te leven in lijn met wie jij werkelijk bent.
^
Ik leer jou hoe je negatieve emoties en herinneringen uit het verleden of het zorgen maken over de toekomt kunt stoppen zodat jij eindelijk geluk kan gaan ervaren.

Tijdens het doorlopen van al deze 8 lagen zitten ook veel doe opdrachten en activiteiten. Oefeningen zoals de vergeving oefening waarin ik je ga leren wat de kracht van vergeven is. Ik ga je technieken leren om echt daadwerkelijk dingen los te laten. Let op ik heb het hier over vergeven, niet vergeten. Men zegt wel eens: onvergeeflijkheid is zelf vergif nemen en dan verwachten dat iemand anders dood gaat. Hoe kan je dit werkelijk loslaten en begrijpen welke impact vergeven en niet vergeven op jouw leven heeft?

Maar ik ga je ook helpen om jouw eigen story te creëren. We hebben allemaal een story in ons leven over wie we zijn en hoe we ons leven ervaren en voor ons zien. Iemand die jou dagelijks ziet kan jouw leven heel anders ervaren dan dat je dat zelf doet. Waarom is dit? Omdat zij zelf ook een andere story hebben. Ik help jou om jouw story opnieuw te creëren zodat jij kan zien wie je nou echt bent en wat er zich echt afspeelt in je leven. Ik help je een story te creëren waarin jij daadwerkelijk plezier aan gaat beleven en waarin jij happiness gaat ondervinden in jouw leven.
En nee, ik geef geen trainingen online want ik hou van pure connectie, met in achtneming van de 1.5 natuurlijk.

Happiness coach

Hoeveel afspraken heb ik nodig?

Mijn zelf ontwikkelde ‘8 lagen naar geluk systeem’ bestaat uit 8 sessies van ong. 1 uur. Deze sessies vinden plaats in mijn praktijk, Studio Chi, in Amsterdam maar kunnen natuurlijk ook online..

LET OP: ik coach maar een aantal klanten per maand privé dus er is een kans dat je op de wachtlijst wordt gezet. In uitzonderlijke gevallen maak ik graag uitzonderingen.

Kosten: € 49,- per sessie.

De gehele training dient vooraf aan de eerste afspraak betaald te zijn. In gedeeltes betalen is bespreekbaar.
Heb je nog vragen of wil je direct een afspraak inplannen?

Petrie van Dorp

Telefoon

Contactformulier

Heb je vragen, opmerkingen of andere zaken die je aan mij kwijt wilt? Vul onderstaand contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op