Energetisch therapeut

Energetisch therapeut

Het is nú de tijd om je gezondheid in eigen hand te nemen en ondersteuning en balans op alle mogelijke gebieden in je leven te krijgen!

Hoe? Door je eigen acupuncturist te zijn! En dan ben je bij Studio Chi aan het juiste adres.

Als energetisch therapeut werk ik in mijn eigen praktijk, Studio Chi, met bio-resonantie frequentie therapieën. Hierbij maak ik gebruik van wetenschappelijk en door de reguliere geneeskunde erkende producten.

Energetisch therapeut

The Reconnective healing

Healing is geen woo woo gedoe. Het heeft simpelweg alles te maken met energieën. Omdat je ze niet ziet wil nog niet zeggen dat ze niet bestaan. De warmte van de zon zie je ook niet met je ogen, maar voel je wel. En zo werkt dat ook met de Reconnective healing. Dit is een vorm van healing die anders werkt dan de vormen die we tot nu toe kennen. En weet je wat het mooie hiervan is? Je hoeft hiervoor geen ellenlange sessies te ondergaan. 4 sessies zijn meer dan voldoende om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. De oorsprong van de problemen worden namelijk vanuit de kern aangepakt waardoor de klachten blijvend kunnen verdwijnen. 

Energetisch therapeut

The Reconnection®

,Persoonlijke Reconnectie is een ander woord voor The Reconnection®. Deze werkt met dezelfde unieke frequenties als de Reconnective) healing. Maar wat is dan het verschil? Simpel gezegd, is de Reconnective healing gericht op het terugbrengen van de balans in lichaam en geest terwijl de persoonlijke Reconnectie zich richt op de balans in je leven. Hierdoor kan er, met een enorme sprong (Quantum Leap) een aanzienlijke persoonlijke groei bij jou plaatsvinden. Your Own Personal Total Upgrade!

KINDEREN
Heeft jouw kind last van overgevoeligheid, onzekerheid, slaapproblemen, bedplassen, HSP? Wordt jouw kind snel boos of gepest etc.? Dan kan ook voor hem/haar de Reconnective healing erg goed werken. Kinderen kunnen gewoon bij de ouder op schoot blijven zitten of gaan spelen wanneer zij niet op de behandeltafel willen liggen. Zie testimonials voor mooie resultaten, vooral ook bij kinderen.

TIENERS/JONG VOLWASSENEN
Ook bij deze mooie groep jonge mensen kan Reconnective healing magisch werken. 3 – 8% van de jongeren tussen de 12 en 18 jaar heeft last van depressieve gedachten en/of gevoelens. Het gevoel waardeloos te zijn, faalangst te hebben en zichzelf niet goed genoeg vinden voor deze wereld, terwijl ze tevens de lat voor zichzelf te hoog leggen. Externe invloeden als Social media, maar ook fysieke invloeden als hormonen, kunnen hierin een belangrijke rol spelen. Logisch dat het dan erg lastig kan zijn om dicht bij zichzelf te blijven en te weten wat er nou echt bij hen past. Waar ga jij als tiener van schitteren?

Uniek in Nederland

Reconnective healing in combinatie met binaural beats

Veel problemen, zoals slaap- en concentratieproblemen, worden niet alleen veroorzaakt door onbalans tussen lichaam en geest maar ook door een brein die NIET in balans is. Binaural beats is een breintechnologie waardoor jij je brein kunt optimaliseren en verbeteren. Door het beluisteren naar speciale muziek met binaural beats kun jij je brein in balans brengen.

Studio Chi is de enige praktijk in Nederland die werkt met de combinatie healing & beats. Hierdoor wordt niet alleen je lichaam en geest door de healing in balans gebracht maar ook je brein doet mee. Resultaat: een ultieme unieke ontspanning die intens diep doorwerkt.

GRATIS E-BOOK AWARENESS OF DEPRESSION

WAAROM DIT E-BOOK?

Veel mensen in onze omgeving stellen mijn dochter Emily en mij de vraag waarom wij dit e-book hebben geschreven. Maar ook komen er steeds meer mensen op ons pad die óf zelf in een depressie zitten, óf iemand (vaak heel dichtbij) kennen die in een depressie zit of er dreigt in te komen. Deze groep mensen vraagt ons dan wat ze het beste kunnen doen. Zowel degene die depressief is, als degene die machteloos staat toe te kijken hoe de ander wegglijdt.

Energetisch therapeut

Healy Frequentie Therapie
(bio-resonantie)

“Als men de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequenties en vibraties.”

Nikola Tesla (1856-1943)

Water, bomen, planten, mensen, dieren, stenen, mensen: alles heeft zijn eigen unieke frequentie of trilling. Deze frequentie zorgt ervoor dat de cellen onderling met elkaar kunnen communiceren.
Door allerlei oorzaken kan deze frequentie veranderen, bijvoorbeeld doordat je een ongeluk hebt gehad of omdat je stress ervaart. Misschien heb je problemen op je werk of in je relatie waardoor je emotioneel onder druk staat.
Ook staan we dagelijks bloot aan (schadelijke) invloeden van buitenaf, die steeds meer impact hebben op onze lichamelijke, geestelijke, sociaal-emotionele en energetische gezondheid. Wat te denken van elektromagnetische SMOG, of stralingen waar we dagelijks blootstaan d.m.v. Wifi, Bluetooth, 4G, mogelijk 5G. Verder ademen we onzuivere lucht in, vol van fijnstof, virussen, ziekteverwekkers mede als gevolg van vervuiling. Gebrek aan beweging, onjuiste voeding, verkeerde eetgewoonten, psychosociale en emotionele druk zijn allemaal oorzaken die de frequentie van de cellen in ons lichaam (negatief) beïnvloeden waardoor er klachten ontstaan.

Met Frequentie Therapie kan je lichaam weer ‘resetten’. Daarvoor werken wij sinds kort met de Healy.
De Healy is een gecertificeerd medisch product en daarmee officieel erkend voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen als angst, depressie en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

De Healy kan ook ingezet worden bij hormonale klachten, leerproblemen, een gebrek aan conditie of zelfvertrouwen. Daar is echter (nog) geen officiële erkenning voor.

Hoe werkt de Healy?
De Healy wordt op het lichaam aangesloten met elektrodes die bevestigd worden aan polsbandjes, oorclips of plakkers (afhankelijk van de aard van de behandeling). Via een app op je smartphone kies je dan een programma uit. In de app zijn wel 144.000 frequenties opgeslagen. Deze frequenties werken in het bio-energetische veld van het lichaam en geven. het lichaam alleen datgene wat nodig is.

Heb jij interesse in de Healy? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Petrie van Dorp

Telefoon

Contactformulier

Heb je vragen, opmerkingen of andere zaken die je aan mij kwijt wilt? Vul onderstaand contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op