Petrie van Dorp

Happiness coach

Coaches / therapeuten / speakers

In de Terug naar je hart-cursus geef ik je de exacte blauwdruk die ik zelf ook gebruik om klanten te begeleiden bij het vinden van echt, blijvend geluk.

Na deze training beschik jij over alle input die je nodig hebt om jouw klanten te helpen de grenzen van beperkingen die hen ervan weerhouden gelukkig te zijn, weg te nemen.

Deze training Terug naar je hart geeft jou een compleet pakket voor geluk coaching, zodat jij jouw klanten kunt coachen om vandaag echt geluk te vinden.

Je helpt ze om:

^

hun WARE verlangens te identificeren, niet beperkt door externe invloeden en negatieve programmering

^

beperkende overtuigingen, patronen en gewoonten los te laten die hen tegenhouden

^

een succesidentiteit te ontwikkelen die hen helpt te leven in lijn met wie ze werkelijk zijn

^

te emotionele controle te hebben en hoe ze kunnen stoppen met leven in negatieve herinneringen uit het verleden of ze zorgen te maken over de toekomst, zodat ze nu geluk kunnen ervaren

^

hun kracht terug te nemen met emotionele zelfbeheersing, zodat ze zich nu goed kunnen voelen, wat er ook om hen heen gebeurt

Deze training Terug naar je hart geeft jou een compleet pakket voor geluk coaching, zodat jij jouw klanten kunt coachen om vandaag echt geluk te vinden.

IS DIT PROGRAMMA IETS VOOR MIJ ??

We begrijpen dat deze training niet voor iedereen is weggelegd en daarom mogelijk niet op jou van toepassing is. Dus stel jezelf eerst deze vragen om te bepalen of deze cursus echt iets voor jou is:

 • Heb jij een passie om anderen te helpen hun leven te verbeteren en gelukkiger te zijn?
 • Ben jij een trainer, (kinder)coach, spreker, leraar of andere professional die met mensen werkt en je de service die je verleent wilt verbeteren?
 • Wil jij graag een structuur volgen middels een stap voor stap systeem met bewezen resultaten?
 • Wil jij je klanten iets concreets kunnen geven waar ze aan kunnen werken?
 • Wil jij extra tools toevoegen aan jouw aanbod en diensten?

Ja? Dan is deze training uitermate geschikt voor jou.

Dit ga je leren

 • Leer de technieken en hulpmiddelen waarmee jij anderen kunt helpen hun geluk te vinden
 • Begrijp en leer de psychologie van wat verandering op lange termijn bij mensen veroorzaakt
 • Gebruik een bewezen, stapsgewijs systeem met alle materialen die nodig zijn om mensen te helpen

Dus

 • Vergroot jouw geloofwaardigheid
 • Verbeter jouw coachingbedrijf
 • Bied nieuwe diensten aan huidige klanten
 • Bied werkboekmaterialen aan jouw klanten
 • En voeg extra inkomstenbronnen toe aan jouw winst

In mijn Terug naar je hart-cursus geef ik jou het complete pakket wat jij kan gebruiken om jouw klanten weer geluk te laten ervaren. Ik leer je laag voor laag wat de impact van deze lagen met zich meebrengen en waarom ze zo belangrijk zijn. Bij iedere laag zit een opdrachten boek met veel doe opdrachten en activiteiten. Oefeningen zoals de vergeving oefening waarin ik je ga leren wat de kracht van vergeven is, die jij weer kan doen bij jouw klanten.

Ik ga je technieken leren om echt daadwerkelijk dingen los te laten en te vergeven. Let op ik heb het hier over vergeven, niet vergeten. Men zegt wel eens: onvergeeflijkheid is zelf vergif nemen en dan verwachten dat iemand anders dood gaat. Hoe kan je dit werkelijk los laten en begrijpen welke impact vergeven en niet vergeven op jouw leven heeft?

Maar ik ga je ook helpen om jouw eigen story te creëren en hoe dit toe te passen in jouw praktijk. We hebben allemaal een story in ons leven over wie we zijn en hoe we ons leven ervaren en voor ons zien. Iemand die jou dagelijks ziet kan jouw leven heel anders ervaren dan dat je dat zelf doet. Waarom is dit? Omdat zij zelf ook een andere story hebben. Ik help jou om jouw story opnieuw te creëren zodat jij kan zien wie je nou echt bent en wat er zich echt afspeelt in je leven. Ik help je een story te creëren waarin jij daadwerkelijk plezier aan gaat beleven en waarin jij happiness gaat ondervinden in jouw leven.
Ben je klaar om anderen te helpen echt geluk te vinden? Schrijf je dan nu in, ik zie je graag in mijn training!

Hoe ziet de training eruit

De training bestaat uit 2 dagen van 10:00 uur tot ong. 16:00 uur. Deze sessies vinden plaats in mijn studio, Studio Chi, in Amsterdam en zijn inclusief koffie/thee/water, lunch en trainingsmateriaal.
De studio is makkelijk met het Openbaar vervoer bereikbaar.
Kosten: € 625,-
De training dient vooraf betaald te zijn.
Heb je nog vragen of wil je direct een afspraak inplannen?

Petrie van Dorp

Telefoon

Contactformulier

Heb je vragen, opmerkingen of andere zaken die je aan mij kwijt wilt? Vul onderstaand contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op