Petrie van Dorp
Petrie van Dorp

Auteur/public speaker

Wil jij een gave inspirerende tekst of interview met humor en tikkie rebels? Bel mij.
Ik weet als geen ander een heldere brug te slaan tussen het Aardse en het spirituele bestaan. Ik ben van het verhaal achter de mens en mens achter het gezicht.

Mijn kracht ligt in het stellen van de juiste vragen, waarin ik de openheid en kwetsbaarheid opzoek van zowel de geïnterviewde als die van mezelf laat zien. Zo ontstaat er een verbinding die je voelt door de woorden heen.
“Ogen weerspiegelen de ziel, woorden raken de ziel.”
Ben je nieuwsgierig naar een aantal publicaties?

Boek: The Power to believe in you

(Her)ontdek nu jouw eigen innerlijke kracht voor een positiever leven.

Het leven is een aaneenschakeling van ups & downs. Iedereen maakt dit mee. Of je een bekende Nederlander bent of niet, iedereen is vanuit de essentie een mens. Hoe ga jij om met de dingen die op je pad komen? Blijf jij verdrietig of boos omdat het leven anders loopt dan dat jij had gedacht? Blijf jij klagen en anderen de schuld geven van jouw tegenslagen? Blijf jij jezelf vergelijken met anderen die in jouw ogen een beter of mooier leven hebben?

Eén van de geïnterviewden in The Power to Believe in You is Barbara Nanninga, (tv) psychologe en business coach. Zij vertelt dat veel mensen niet vanuit hun ziel durven te leven omdat daar patronen op zitten die vanuit vroeger komen. “Alles begint met een positieve attitude. Mensen met een positieve attitude gaan langer mee dan mensen die alsmaar negatief zijn,” vertelt Jörgen Raymann in zijn verhaal. 

Ook Baptist de Pape, producent en schrijver van het boek en film The Power of the Heart komt uitgebreid aan het woord. “Als je hoofd heel erg luid is, hoor je je hart niet fluisteren,” zegt Baptist. Hij gelooft dat niets niet mogelijk is en legt in het boek uit hoe je het beste de juiste beslissingen voor jou kunt nemen vanuit je hart en niet vanuit je hoofd.

In dit boek ontdek jij jouw innerlijke kracht door de verhalen van veel bekende Nederlanders die hun hart hebben geopend voor jou.
Laat je inspireren en ontdek de mens achter het gezicht!

Make-A-Wish

Voor Make-A-Wish magazine werd ik geïnterviewd over de totstandkoming van mijn boek, waar ik mijn positiviteit vandaan haal en waarom Make-A-Wish zo bij mij past.
Interview Make A Wish magazine

“Iedereen deed belangeloos mee aan mijn boek, dus ik wil iets terug doen.”

Petrie van Dorp

Telefoon

Contactformulier

Heb je vragen, opmerkingen of andere zaken die je aan mij kwijt wilt? Vul onderstaand contact formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op