Totaal uitgeput door alle onzin excuses van de mensen, heeft de maan een officiële verklaring afgegeven waarin ze elke verantwoordelijkheid verwerpt voor zaken die op aarde gebeuren als de maan “vol” is.

Ik, de maan, ben er klaar mee om als jouw bokszak te dienen.

Kinderen zijn vervelend? “DAT MOET DE VOLLE MAAN ZIJN”.

Honden blijven maar blaffen? “DAT MOET DE VOLLE MAAN ZIJN”.

Klanten die rare verzoeken doen vandaag op het werk? Mensen die als maniakken rijden? “DAT MOET DE VOLLE MAAN ZIJN”.

Ten eerste, aardbewoners. Ik ben altijd vol. Altijd. Alleen omdat ik vanuit jouw kleine menselijke perspectief de ene keer op een halve maan lijk en de andere keer op een volle maan, beloof ik je dat ik geen jojo-dieet volg. Dit ben ik, ik ben het. Alleen omdat je het niet kunt zien, wil dat nog niet zeggen dat het er niet is.

Ten tweede, neem nu toch eens een verantwoordelijkheid voor je eigen leven! Natuurlijk ben ik behoorlijk krachtig. Zwaartekracht, getijden, het maken van romantische scènes in films ziet er cool uit. Ik snap het. Maar je moet echt je eigen keuzes gaan maken.

Zijn je kinderen veel aan het hyperen en weigeren ze naar bed te gaan? Met hoeveel suiker heb je ze vandaag zoet gehouden? HUH ?? Denk je dat die chocola die je gebruikte om ze uit elkaar te houden in de supermarkt geen invloed zou hebben?

Oh, en honden blaffen. Ze blaffen altijd. Ze blaffen ook meer als je te lui bent om ze te trainen. Ik mag vanavond fel gloeien, maar het is maar goed dat één van ons de lichten aan laat staan om een lichtje te kunnen schijnen in de donkere wereld.

Wat betreft de rare of maniakale mensen, ik weet het niet, mensen zijn raar. Altijd. En niemand rijdt altijd goed. Ik zie jullie daar beneden.

En misschien ben je gewoon humeurig omdat je gisteravond te laat naar bent bent gegaan omdat je niet kon stoppen met kijken naar die nieuwe Netflix serie. Wat een geweldige uitvinding is Netflix, begrijp me niet verkeerd. Maar je begrijpt wel dat je het kunt pauzeren, toch?

Of misschien heb je een kater of ben je over het algemeen een chagrijnige persoon, die absoluut niets met mij en mijn ‘volheid’ te maken wilt hebben.

Totaal uitgeput door alle onzin excuses van de mensen, heeft de maan een officiële verklaring afgegeven waarin ze elke verantwoordelijkheid verwerpt voor zaken die op aarde gebeuren als de maan “vol” is.

Ik, de maan, ben er klaar mee om als jouw bokszak te dienen.

Kinderen zijn vervelend? “DAT MOET DE VOLLE MAAN ZIJN”.

Honden blijven maar blaffen? “DAT MOET DE VOLLE MAAN ZIJN”.

Klanten die rare verzoeken doen vandaag op het werk? Mensen die als maniakken rijden? “DAT MOET DE VOLLE MAAN ZIJN”.

Ten eerste, aardbewoners. Ik ben altijd vol. Altijd. Alleen omdat ik vanuit jouw kleine menselijke perspectief de ene keer op een halve maan lijk en de andere keer op een volle maan, beloof ik je dat ik geen jojo-dieet volg. Dit ben ik, ik ben het. Alleen omdat je het niet kunt zien, wil dat nog niet zeggen dat het er niet is.

Ten tweede, neem nu toch eens een verantwoordelijkheid voor je eigen leven! Natuurlijk ben ik behoorlijk krachtig. Zwaartekracht, getijden, het maken van romantische scènes in films ziet er cool uit. Ik snap het. Maar je moet echt je eigen keuzes gaan maken.

Zijn je kinderen veel aan het hyperen en weigeren ze naar bed te gaan? Met hoeveel suiker heb je ze vandaag zoet gehouden? HUH ?? Denk je dat die chocola die je gebruikte om ze uit elkaar te houden in de supermarkt geen invloed zou hebben?

Oh, en honden blaffen. Ze blaffen altijd. Ze blaffen ook meer als je te lui bent om ze te trainen. Ik mag vanavond fel gloeien, maar het is maar goed dat één van ons de lichten aan laat staan om een lichtje te kunnen schijnen in de donkere wereld.

Wat betreft de rare of maniakale mensen, ik weet het niet, mensen zijn raar. Altijd. En niemand rijdt altijd goed. Ik zie jullie daar beneden.

En misschien ben je gewoon humeurig omdat je gisteravond te laat naar bent bent gegaan omdat je niet kon stoppen met kijken naar die nieuwe Netflix serie. Wat een geweldige uitvinding is Netflix, begrijp me niet verkeerd. Maar je begrijpt wel dat je het kunt pauzeren, toch?

Of misschien heb je een kater of ben je over het algemeen een chagrijnige persoon, die absoluut niets met mij en mijn ‘volheid’ te maken wilt hebben.

Tot slot, laat me met rust. Je hebt je vlag in mij geplant, mijn rotsen gepakt, kleine deuntjes over mij geschreven voor het plezier van peuters, en ik heb geen woord gezegd. Ik ben zo beleefd. Maar serieus, trek je shit samen en stop met doen alsof schaduwen je leven dicteren.

Oh, en als je dan toch nog enige invloed wil uitoefenen op de fantastische energieën die ik uitstraal, ga dan aan de slag met Feng Shui. Dat is één van de fantastische methodes die ik omarm met mijn licht en energie.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Petrie van Dorp. www.fengshuifactory.nl

(PS: De maan was niet beschikbaar voor verder commentaar omdat zij de wolken over haar hoofd had getrokken en eerlijk gezegd te moe is om met je af te rekenen.)